Porsche Parking Only

A blogról

2019. április 27. - Zo HUN

Üdvözöllek, kedves Olvasó! 

Jó helyen jársz, ha...
- Porsche rajongó vagy (de ha mégsem, nem gáz, ezen lehet javítani),
- szerinted az autó egy csoda, önkifejezési eszköz, nem csupán egy használati tárgy,
- benzin folyik az ereidben.

De akkor sem tévedtél el, ha csak egészséges módon érdeklődsz a négykerekűek iránt, és szeretnél valami különlegeset, izgalmasat, rendhagyót látni / olvasni. ;)

Miért jött létre az oldal? 

Azért, hogy tisztelegjen azok előtt a műszaki csodák előtt, melyeket a Porsche család neve fémjelez. A blog célja a szórakoztatás és az ismeretterjesztés, középpontban a stuttgarti márka álomautóival. 

Mire számíthatsz?

Mindenre, ami Porsche, az alábbi formátumokban:
- Hírek, újdonságok
- Fotógalériás bemutatók, élménybeszámolók
- Tesztek
- Magazin jellegű írások
- Klasszikus blog jellegű tartalmak saját gondolataimmal, tapasztalataimmal, véleményemmel fűszerezve (kiemelve a 924 S-sel kapcsolatos ömlengést és nyavalygást)
- És még az is lehet, hogy egyszer-egyszer nekiállunk videózni, de ez a jövő zenéje. 

Ki az, aki abban a korban indít új blogot többnyire benzinzabáló (és gyakran igen csak elavult) szörnyekről, mikor a car sharing, az önvezetés és a duplakijelzős telefon a trendi?

Bacsa Zoltán vagyok, 1994-es évjáratból származom, női tulajdonostól (akarom mondani tökéletes párkapcsolatban élek), keveset futott (inkább az autózást preferálom), garázsban tartott (szerencsére mindig volt fedél a fejem felett), közgazdász okmányokkal rendelkezem. 

Gyerekkorom óta élek-halok a kocsikért, kisiskolás fogalmazásaim során rendszerint találkozott kedves osztályfőnöknőm a McLaren F1 és Porsche szavakkal. Korábban aktív autóspotter voltam, hobbim többek között a fotózás és újságírás / blogolás. Indafotón Zo HUN néven találsz meg. Korábbi blogom a Keréknyom, mely a Facebook-on és a blogspot-on is elérhető, jelenleg pedig külsős kollégaként írok teszteket a www.tesztelok.hu oldalra alkalomszerűen.

Nem tudom, mikor lettem határozottan a Porschék megszállottja, de az biztos, hogy a folyamatban közrejátszott a 2000-es évek elején a Need For Speed Porsche Unleashed. Most pedig úgy érzem, hogy terjesztenem kell az igét, hiszen ezek a járművek kizárólag arra lettek teremtve, hogy mosolyt csaljanak az emberek arcára. Igazából ez egy kultúrmisszió! Egyébiránt minden szerethető / haszontalan / pazarló / különleges / ritka négykerekű iránt rajongok, a veteránokért különösen. Egy 1988-as Porsche 924 S boldog tulajdonosa vagyok, amiről minden bizonnyal még hallani fogsz az elkövetkezendő időkben, már amennyiben velem tartasz és rajta tartod a szemed a Porsche Parking Only blogon.

en924.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://porscheonly.blog.hu/api/trackback/id/tr5614790316
süti beállítások módosítása